Home > Privacy

Privacy statement

Hieronder leest u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Uiteraard doen wij dat zo vertrouwelijk en zorgvuldig mogelijk.

Bedrijfsgegevens

Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op de verwerking van gegevens via de website van Eveline Herben

Email: info@evelineherben.nl

Persoonsgegevens die wij verzamelen

Wij verwerken via de website mogelijk de volgende gegevens van u:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Social media accountnaam.

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Contact

Wanneer u contact met mij opneemt via mijn email-adres op de website, dan gebruiken wij uw gegevens om te reageren op uw bericht. 

Social media

Indien u contact met mij opneemt via één van de social media kanalen, gebruiken wij uw gegevens (uw social media accountnaam) alleen om te reageren op uw bericht.

Hoe wij persoonsgegevens gebruiken

Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer u hier toestemming voor geeft, of wanneer dit nodig is om te reageren op uw vraag of bericht.

Waarom & met wie wij persoonsgegevens delen

Bij de uitvoering van onze dienstverlening schakelen wij derden in. Wij kunnen uw gegevens delen met de volgende partijen:

  • Hosting van onze website
  • E-mailserver

Wij hebben duidelijke afspraken met deze partijen gemaakt, zodat uw persoonsgegevens beschermd blijven en uitsluitend voor de beoogde doelen worden gebruikt. Deze afspraken zijn schriftelijk vastgelegd (in een verwerkersovereenkomst).

Doorgifte derde land

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar de gegevens die wij verwerken d.m.v. onze e-mailmarketingtool worden mogelijk verwerkt in een land buiten de EER. De ontvangende partij heeft zich gecertificeerd op grond van het EU-U.S. Privacy Shield Framework.

Toegang tot uw persoonsgegevens en deze beheren

U heeft verschillende rechten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens door ons. U kunt ons verzoeken uw gegevens in te zien, te rectificeren of te wissen. Daarnaast kunt u ons vragen de verwerking van uw gegevens te beperken, u kunt ons vragen uw gegevens over te dragen en u kunt bezwaar maken tegen de verwerking. Wanneer wij uw gegevens verwerken op basis van uw toestemming, dan kunt u deze toestemming te allen tijde intrekken.

Wilt u gebruik maken van één van uw rechten? Neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Heeft u een klacht over hoe wij met persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies en soortgelijke technologieën

Om de website zo goed mogelijk te laten werken, worden de volgende cookies geplaatst.

Google Analytics

Er worden analytische cookies van Google geplaatst om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Zo kunnen wij onze website optimaliseren. Alle gegevens die verzameld worden door deze cookie worden anoniem verwerkt. Daarom hoeft u geen toestemming te geven voor het plaatsen van deze cookie.

Social media

Om het gemakkelijk te maken om content van onze website te delen via social media, hebben wij een aantal social media buttons op onze website staan.

U kunt de nieuwsberichten en artikelen op het blog delen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Verder kunt u de volgende social media kanalen van Eveline Herben via de website bezoeken:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Vimeo

Raadpleeg de privacyverklaringen van deze social media kanalen om te weten hoe zij met uw gegevens omgaan.

Marketingcookies

Deze cookies worden geplaatst om conversies bij te houden, advertenties af te stemmen op uw voorkeuren en voor (re)marketing doeleinden buiten onze website. Hierbij worden ook profielen opgebouwd.

Facebook, LinkedIn en Google AdWords

Indien u toestemming hebt gegeven plaatsen wij:

U bent vrij om uw toestemming te geven of niet. Eenmaal gegeven toestemming mag u intrekken wanneer u dat wilt. Dat kan door de geplaatste cookie(s) te verwijderen. U kunt er ook voor kiezen uw browser instellingen aan te passen voor de toekomst. Vanuit onze lijst met cookies kunt u ook uw voorkeuren inzien en aanpassen.

Cookies uitschakelen of verwijderen

Er worden alleen cookies geplaatst die er voor zorgen dat de website juist functioneert en cookies die ons helpen het gebruik van de website te analyseren. De gegevens die deze cookies verzamelen, worden anoniem verwerkt, daarom hoeft u geen toestemming te geven. Wilt u dat er helemaal geen cookies geplaatst worden? Schakel cookies dan uit via uw browserinstellingen.

Vragen en contact

Wij kunnen ons Privacy Statement wijzigen. U vindt altijd de meest recente versie op onze website.

Heeft u vragen?

info@evelineherben.nl

Eveline Herben